Lucid styrker sin europeiske tilstedeværelse Med nye showroom, serviceanlegg og et utvidet servicetilbud skal Lucid friste flere til å teste de eksklusive elbilene.

Amsterdam —  18. april 2024 — Lucid Group, Inc. (NASDAQ: LCID), utvider sin europeiske tilstedeværelse med nye showroom og et forbedret mobilt servicetilbud i 2024. Bilprodusenten er kjent for å sette nye standarder innen luksuriøse elbiler med Lucid Air, som er den mest prisbelønte nye luksusbilen i USA1. Satsingen gir flere mulighet til å teste bilmodellen Lucid Air. Samtidig styrkes servicetilbudet med mobile servicebiler.

  • Lucid tilbyr en elektrisk kjøreopplevelse som ikke går på kompromiss med noe, med overlegen rekkevidde, design og avansert teknologi, sier Alexander Lutz, administrerende direktør i Europa for Lucid Group.
  • Med flere showroom og et utvidet servicetilbud med høyt kvalifiserte teknikere, er den uovertrufne kjøreopplevelsen fra Lucid nå nærmere enn noensinne, fortsetter han.

Åpner nye Lucid showroom i Europa
I Tyskland planlegger Lucid å åpne tre nye showroom på førsteklasses lokasjoner i Hamburg, Frankfurt og Stuttgart. Disse slutter seg til eksisterende showroom i Oslo, München og Düsseldorf, Genève og Zürich i Sveits, samt Hilversum i Nederland.

I Lucids showroom og under Lucid Air Tour Europe 2024 kan den luksuriøse bilen prøvekjøres. Lucid tilbyr også levering av biler for eksklusive prøvekjøringer, som lar deg utforske Lucid-opplevelsen i dine hverdagslige gjøremål.

Utvidet servicetilbud skapt for komfort
Som en del av Lucids fokus på kundetilfredshet, er selskapet dedikert til å sikre at kundene har tilgang på vedlikehold og service av høy kvalitet. Det innebærer at du får hjelp der du er på veien. Bistanden kan også planlegges på et tidspunkt og sted som passer deg best. Disse tjenestene komplementerer de vanlige over-the-air-oppdateringene, som inkluderer prediktiv analyse og forebyggende diagnostikk når kundene aktiverer kjøretøytilkobling, som er det første steget i Lucids servicestrategi.

I år vil Lucid fokusere på følgende:

  • Nye servicesentre: Lucid har nylig åpnet to helt nye, fullt utstyrte servicesentre i München i Tyskland, og Zürich i Sveits.
  • Tilby mer fleksible mobile tjenester: Som en del av sitt europeiske servicenettverk støtter Lucid kunder med en voksende flåte av mobile servicebiler og Lucid Airs. Lucids feltteknikere tilbyr støtte til kunder når og hvor det trengs, enten ved kundens bosted eller under reisen.
  • Forbedret veihjelp: Lucid har utvidet sine veihjelpstjenester til 15 markeder i Europa, inkludert Belgia, Luxembourg, Frankrike, Østerrike, Italia, Spania, Storbritannia, Sverige, Danmark, Polen og Tsjekkia2. I Norge er tjenesten gyldig for alle Lucid-kjøretøy i fem år fra leveringsdatoen eller opptil 100 000 kilometer.

Opplev Lucid i hele Europa
For å bestille en prøvekjøring med de nyeste modellene av Lucid Air, vennligst registrer deg på denne nettsiden: Lucid Test Drive (lucidmotors.com)

Ytterligere informasjon om selskapet og dets produkter er tilgjengelig på Lucid sin nettside: Hjem | Lucid Motors

Basert på prosentandelen av større bransjepriser og utmerkelser oppnådd av nye luksusbiler lansert de siste tre årene, og som er til salgs i USA.

2 De ytterste regionene i landene, oversjøiske land og territorier, eller øyer som ikke er tilgjengelige via vei er ikke inkludert.

Om Lucid Group
Lucids misjon er å inspirere til adopsjon av bærekraftig energi ved å skape avansert teknologi og de mest imponerende luksuriøse elbilene, designet med mennesket i sentrum.

Selskapets første bil, Air, er en toppmoderne luksussedan med et design inspirert av California. Bilen bygges ved Lucids fabrikker i Casa Grande, Arizona og King Abdullah Economic City (KAEC), Saudi-Arabia. Lucid Air leveres nå til kunder i USA, Canada, Europa og Midtøsten.

Mediekontakt:
Sebastian Michel
PR & Communications Manager Europe Lucid Motors
preurope@lucidmotors.com

Kommunikasjon Lucid Nordics: lucid-nordics@house-of-communication.com

Fremtidsrettede uttalelser
Denne kommunikasjonen inneholder "fremtidsrettede uttalelser" i henhold til "safe harbor"-bestemmelsene i United States Private Securities Litigation Reform Act av 1995. Fremtidsrettede uttalelser kan identifiseres ved bruk av ord som "estimat", "plan", "prosjekt", "prognose", "har til hensikt", "vil", "skal", "forventer", "forutser", "tror", "søker", "mål", "fortsetter", "kan", "kan", "kan", "mulig", "potensiell", "forutsier" eller andre lignende uttrykk som forutsier eller indikerer fremtidige hendelser eller trender, eller som ikke er uttalelser om historiske forhold. Disse fremtidsrettede uttalelsene inkluderer, men er ikke begrenset til, uttalelser om planer og forventninger vedrørende Lucids servicenettverk og tilstedeværelse i de europeiske markedene, inkludert fremtidige studioåpninger og tjenestetilbud, og løftet om Lucids teknologi. Disse uttalelsene er basert på ulike forutsetninger, enten de er identifisert i denne kommunikasjonen eller ikke, og på de nåværende forventningene til Lucids ledelse. Disse fremtidsrettede uttalelsene er ikke ment å fungere som, og må ikke legges til grunn av noen investor eller forbruker som, en garanti, en forsikring eller en endelig uttalelse om fakta eller sannsynlighet. Faktiske hendelser og omstendigheter er vanskelige eller umulige å forutsi, og kan avvike fra disse fremtidsrettede uttalelsene. Mange faktiske hendelser og omstendigheter ligger utenfor Lucids kontroll. Disse fremtidsrettede uttalelsene er underlagt en rekke risikoer og usikkerheter, inkludert de faktorene som er omtalt under overskriften "Risikofaktorer" i del I, punkt 1A i Lucids årsrapport på skjema 10-K for året som ble avsluttet 31. desember 2023, samt andre dokumenter Lucid har arkivert eller vil arkivere til Securities and Exchange Commission. Hvis noen av disse risikoene materialiserer seg eller Lucids antagelser viser seg å være feil, kan de faktiske resultatene avvike vesentlig fra resultatene som antydes i disse fremtidsrettede uttalelsene. Det kan være ytterligere risikoer som Lucid for øyeblikket ikke kjenner til, eller som Lucid for øyeblikket mener er uvesentlige, som også kan føre til at de faktiske resultatene avviker fra de som finnes i de fremtidsrettede uttalelsene. I tillegg gjenspeiler fremtidsrettede uttalelser Lucids forventninger, planer eller prognoser om fremtidige hendelser og synspunkter per datoen for denne kommunikasjonen. Lucid forventer at senere hendelser og utviklinger vil føre til at Lucids vurderinger endres. Selv om Lucid kan velge å oppdatere disse fremtidsrettede uttalelsene på et eller annet tidspunkt i fremtiden, fraskriver Lucid seg spesifikt enhver forpliktelse til å gjøre dette. Disse fremtidsrettede uttalelsene bør ikke legges til grunn som om de representerer Lucids vurderinger på noe tidspunkt etter datoen for denne kommunikasjonen. Følgelig bør man ikke legge for stor vekt på de fremtidsrettede uttalelsene.

Share