Lucid Motors er opptatt av bærekraftig hjemmelading. Kjøp en ny Lucid Air og få en gratis 22 kWh Wallbox Pulsar Max hjemmelader. Ekskluderer spesifikke kostnader for installasjon.

Kjøp en ny Lucid Air og få en gratis 22 kWh Wallbox Pulsar Max hjemmelader. Ekskluderer spesifikke kostnader for installasjon.

Lucid Home Charging

Effektiv lading er avgjørende for en god elbilopplevelsen, noe som fikk Lucid til å utvikle Wunderbox. Med valgfri 900V+-arkitektur er dette det raskeste ladesystemet for elbiler som er tilgjengelig - det kan lade opptil 400 km på ca. 16 minutter.

Lucid Motors erkjenner at en betydelig del av elbilladingen skjer hjemme, og har derfor forpliktet seg til å forbedre ladeopplevelsen også hjemme. Dette engasjementet kommer til uttrykk i vårt spesialtilbud: Ved hvert kjøp av en Lucid Air får kundene en gratis Wallbox Pulsar Max 22 kWh hjemmelader. Wallbox-laderen sørger for at hver Lucid Air er klar til bruk når du er det, fulladet og klar for den reisen du har foran deg.

Vær oppmerksom på at en leveringsrådgiver vil kontakte deg innen to virkedager etter at du har lagt inn bestillingen, for å bekrefte hvilke tilbud du foretrekker.

Dette tilbudet inkluderer en lovpålagt fem års produsentgaranti, men ekskluderer spesifikt kostnadene for installasjon av ladestasjonen hos kunden. Hvis kunden ønsker å bruke ladestasjonen, vil installasjonen bli utført for egen regning. Lucid vil gi en liste over mulige lokale installatører av ladestasjoner, som vil bli gitt på forespørsel.

Share