Lucid Motors zet zich in voor duurzaam thuisladen.

Koop een nieuwe Lucid Air en ontvang een gratis 22 kWh Wallbox Pulsar Max thuislader.

Lucid Home Charging

Efficiënt opladen is van fundamenteel belang voor de EV-ervaring. Daarom heeft Lucid de Wunderbox ontwikkeld. Met een optionele 900V+ architectuur is dit het snelste EV-oplaadsysteem op de markt, waarmee 16 minuten laden goed is voor tot wel 400 km bereik.

Lucid Motors beseft dat een aanzienlijk deel van het opladen van EV's thuis gebeurt en zet zich in om ook de thuislaadervaring te verbeteren. Daarom hebben we een speciale aanbieding: bij elke aankoop van een Lucid Air ontvangt u een gratis Wallbox Pulsar Max 22 kWh thuislader. Met de Wallbox-oplader is iedere Lucid Air klaar voor gebruik wanneer u dat bent, volledig opgeladen en voorbereid op welke reis dan ook.

Let op, een leveringsadviseur zal binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling contact met u opnemen om uw voorkeursaanbiedingen te bevestigen.

Dit aanbod is inclusief de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar, maar exclusief de installatiekosten van het laadstation bij de klant. Als de klant het laadstation wil gebruiken, wordt de installatie op eigen kosten uitgevoerd. Lucid zal op verzoek een lijst van mogelijke lokale installateurs van laadstations verstrekken.

Share