Gratis vedlikehold

Kjøp en ny Lucid Air med 2 år/40 000 km vedlikehold inkludert.

Lucid Care

Vedlikeholdet av din Lucid Air er designet for å være like smidig og elegant som selve bilen. Vår flåte av mobile servicebiler bringer våre sertifiserte serviceteknikere, som alle er Lucid-ansatte, til bilen din. Det årlige vedlikeholdet utføres rett i oppkjørselen din. På en parkeringsplass. Eller på arbeidsplassen din. Du trenger ikke å sette av tid i løpet av dagen for å levere bilen din - vi tilpasser oss deg og din timeplan.

I tråd med vårt engasjement for å gi deg en eksepsjonell eieropplevelse er Lucid Motors stolte av å tilby to års eller 40 000 km gratis vedlikehold til alle som kjøper en Lucid Air. Dette programmet er utviklet for å gi deg trygghet.

Vær oppmerksom på at en leveringsrådgiver vil kontakte deg innen to virkedager etter at du har lagt inn bestillingen, for å bekrefte hvilke tilbud du foretrekker.

Tilbudet omfatter

1. Et to (2) års vedlikeholdsprogram, som er tilgjengelig på følgende betingelser:

  • kjøretøyet er ikke eldre enn 12 måneder på kjøpsdatoen og/eller kjøretøyet har ikke kjørt mer enn 20 000 kilometer.

  • vedlikeholdsprogrammet har ingen kontantverdi og kan derfor ikke erstattes av et økonomisk bidrag.

  • Vedlikeholdet må utføres innen to (2) måneder etter det foreskrevne vedlikeholdsintervallet som starter på leveringsdatoen for bilen til kunden.

  • Vedlikeholdsservicen må utføres av en autorisert Lucid-ansatt, enten på et Lucid-sted, hos en Lucid-partner eller via Lucids mobiltjeneste hvis den er tilgjengelig på det aktuelle stedet.

  • Reparasjoner av slitasjeskader er ikke inkludert i vedlikeholdspakken.

  • I Europa gjelder dette tilbudet også for kjøpere av et ungt bruktkjøretøy, og i så fall starter tilbudsperioden på leveringsdatoen for kjøretøyet fra Lucid til den nye kjøperen.

Share