Gratis onderhoud

Koop een nieuwe Lucid Air met 2 jaar/40.000 km onderhoud inbegrepen.

Lucid Care

Onderhoud plegen aan uw Lucid Air is zo ontworpen om net zo soepel en elegant te zijn als de auto zelf. Ons wagenpark van mobiele reparatiewagens brengt onze gecertificeerde onderhoudstechnici, allemaal Lucid-medewerkers, naar uw auto. Jaarlijks onderhoud wordt gewoon op uw oprit uitgevoerd. Op een parkeerplaats. Of op uw werkplek. U hoeft geen tijd vrij te maken om uw auto langs te brengen - wij passen ons aan uw agenda aan.

Net zoals onze toewijding aan het bieden van een uitzonderlijke ervaring als eigenaar, biedt Lucid Motors met trots aan iedereen die een Lucid Air aanschaft twee jaar of 40.000 km gratis onderhoud aan, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw auto.

Let op: een leveringsadviseur zal binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling contact met u opnemen om uw voorkeursaanbiedingen te bevestigen.

Het aanbod omvat:

1. Een twee (2)-jarig onderhoudsprogramma, dat beschikbaar is onder de volgende voorwaarden:

  • het voertuig is niet ouder dan 12 maanden vanaf de aankoopdatum en/of de kilometerstand van het voertuig is niet meer dan 20.000 kilometer.

  • het onderhoudsprogramma heeft geen geldwaarde en kan daarom niet worden vervangen door een financiële bijdrage.

  • het onderhoud moet worden uitgevoerd binnen twee (2) maanden van het voorgeschreven onderhoudsinterval vanaf de leveringsdatum van het voertuig aan de klant.

  • De onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd door een geautoriseerde Lucid-medewerker, op een Lucid-locatie, een door Lucid aangewezen partnerlocatie of via de mobiele service van Lucid, indien beschikbaar op die specifieke locatie.

  • Reparaties aan slijtageschade zijn niet inbegrepen in het onderhoudspakket.

  • Voor Europa geldt dit aanbod ook voor kopers van een jong gebruikt voertuig, in welk geval de aanbiedingstermijn ingaat op de afleveringsdatum van het voertuig door Lucid aan de nieuwe koper.

Share